NILU-forsker Nuria Castell presenterte iFLINK på workshopen: «Microsensors for air quality monitoring, lessons learned and challenges». Workshopen ble arrangert av AirParif i Paris og gikk av stabelen 23.1.2020.
Målet for workshopen var å kartlegge bruk av ny teknologi for måling av luftkvalitet, og se på fordeler,  utfordringer og begrensninger ved bruk av disse nye teknologiene. Nuria deltok også i et diskusjonspanel som diskuterte aktuelle utfordringer som oppstår når et stort antall mikrosensorer skal integreres i store nettverk.
På workshopen ble også resultatene av den såkalte «Micro-sensor Challenge 2019» offentliggjort. Her vurderte AirParif ulike sensorpakker basert på 5 kriterier: nøyaktighet av måleresultater, ergonomi, relevans av komponentene som måles, hvor enkle de er å flytte på og kostnader. Resultater fra «the Micro-sensor Challenge 2019» kan lastes ned her.

Agendaen til workshopen ligger her.
NILUs presentasjon er tilgjengelig her.
Avisartikkel om workshopen ligger her (på fransk).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *